Kaj imajo skupnega ceremonialni kakav, premium Palo Santo sveti les in Maya Tzolkin 2019?


05.01.-06.01. / 13 Smrt,1 Jelen, mistični stolp


In Lak'ech,


nocoj smo vstopili v nov 13-dnevni cikel ali val časa, ki ga začne 1 Jelen in konča 13 Nevihta. Tako v tem 13-dnevnem valu časa praznujete svoj 9-mesečni rojstni dan: 1 Jelen, 2 Zajec, 3 Voda, 4 Pes, 5 Opica, 6 Cesta, 7 Trs, 8 Jaguar, 9 Orel, 10 Sova, 11 Kadilo, 12 Kremen in 13 Nevihta! Vse najboljše! Tako, kot se na svoj 9-mesečni rojstni dan počutimo, tako tlakujemo za naslednjih 260 dni, zato je pomembno, da na ta dan počnemo vse, pri čemer se naše srce razveseli.


In to je tudi rojstni val časa mojega 4-letnika, ki praznuje svoj 9-mesečni rojstni dan na dan 9 Orel, ki pa je tudi dan, ko se odpravljamo na naše 28-dnevno popotovanje po Centralni Ameriki in po poteh Starodavnih Majev.


Spomnim se, ko sem urejala vse potrebno za naše potovanje, je bilo do našega odhoda še 77 dni, in zdela se mi je cela večnost do našega potovanja. Zdaj pa nas loči le še 7 dobrih dni, ali ko sanje postajajo resničnost.


Zadnjič sem tako razmišljala o energiji 9 Orel in dobila jasno in kratko sporočilo, da daje ta kombinacija števila in znamenja dobesedno "življenje našim vizijam", saj število 9 predstavlja življenje in orel med drugim predstavlja vizijo.


Da se bomo odpravili na naše potovanje ravno v energiji 9 Orel, se je zgodilo čisto "na-ključ-no", ko sem iskala najbolj ugodne letalske karte, in se je tako naše potovanje prizemljilo glede na ponudbo letalskih kart, kar se je kmalu izkazalo, da je to popoln datum.
Kaj lahko torej pričakujemo v tem 13-dnevnem ciklu? Kam usmeriti pozornost? Kaj početi? Kdor začne val časa, kaže na to, kaj je globji namen tega cikla, in kdor konča val časa, kaže na najvišji potencial tega vala časa, ki je v tem času 1 Jelen - 13 Nevihta.


Jelen je povezan s štirimi smermi, saj stabilno na štirih nogah stoji, njegovi rogovi predstavljajo povezavo z višjo inteligenco, kot tudi je energija, povezana z Ix'cacao in Ix'chel, ki sta majevski boginji, ki sta nekoč skupaj delovali, in še danes delujeta na različnih metafizičnih nivojih. Ta energija je povezana tudi z našimi rokami ali "tačkicami", ki so podaljški našega srca, in to je čas, ko namenimo še posebno pozornost in nego svojih rokam in jih ne jemljemo za samoumevne. Vse, kar bomo v tem ciklu počeli s svojimi rokami, nam bo prineslo zdravljenje na mnogoterih nivojih, kar je tudi domena Nevihte, ki nas podpira pri našem lastnem samozdravljenju.Nevihta prinaša obilje v naše življenje, vse pa je seveda odvisno od naše lastne naravnanosti in pretekle karme iz tega življenja in iz vseh preteklih življenj. Nekateri so mlade duše in niso prinesli veliko s seboj, in spet drugi so stare duše, polne modrosti, kot tudi lahko različnih dogovorov, ki so jih sklenili sami s seboj ali drugimi, v tem ali v prejšnjih inkarnacijah.


Nevihta je povezana z vodo, zato je pomembno, da smo v temu času povezani z vodo. Njen totem je želva, starodavna prebivalka planeta Zemlja, modrijanka, ki nosi svet na svojem oklepu. V Guatemali na Kawok dan prižigajo sveta kadila in prosijo za dobrobit skupnosti, kar je še ena domena naguala Kawok - skupnost, kot pomemben del, kjer rastemo in se učimo, in kjer se zavedamo, da če se samo eden ne počuti dobro, bomo to čutili vsi, zato je še kako pomembno, da ne delujemo samo za svojo lastno korist, temveč za dobrobit skupnosti, tako lokalne, kot globalne, saj smo nenazadnje vsi bratje in sestre, saj imamo eno skupno mati, ki je Mati Zemlja, in enega očeta, ki je Oče Sonce. In zato bo naše potovanje tudi naravnano na skupnost v širšem pomenu in ne samo nas osebno, ki se bomo fizično odpravili na to potovanje, in zato ste tudi vi dobrodošli, da se nam pridružite ob določenem času na daljavo in mi še prej napišete, katero področje v vašem življenju potrebuje opolnomočenje - zdravje, ljubezen, finance, družina, zanositev, dom, odnosi,... Prosim, da mi ta vaša pisanja pošljete na email blanka.thomas11@gmail.com , kjer bom imela takojšen vpogled. Svetujem tudi, da nas spremljate na moji fb Maginja Blinkita strani , kjer boste prebrali več o tem, kako se pripraviti na izbrane ceremonije.Kaj imajo skupnega ceremonialni kakav, premium Palo Santo sveti les in Maya Tzolkin 2019? Maginjo Blinkito ;) in potovanje po Centralni Ameriki ;) To so namreč trije pripomočki, ki potujejo z nami in bodo na našem potovanju vsakodnevno v uporabi.


Naše 28-dnevno popotovanje bo obogateno z vsakodnevnimi Cacao, Palo Santo, Tzolkin, Yok'hah Maya ceremonijami na različnih svetih, starodavnih mestih, ki predstavljajo močne energijske vortekse, kjer se sidrajo različne frekvence, ki nas podpirajo pri našem lastnem opolnomočenju.


Čeravno ne boste mnogi fizično potovali z nami, pa se vseeno lahko povežete energijsko na daljavo z nami, ko bomo izvajali določene ceremonije in aktivirali izbrane Tzolkin naguale ali energije oz. stopnje zavesti. V tem primeru vam toplo priporočam, da si vsakič, ko se boste povezali z nami, pripravite skodelico ceremonialnega kakava, prižgete Palo Santo sveti les in si razmažete eno kapljico gostega Palo Santo eteričnega olja na predelu tretjega očesa, na predel senc, pod nos in po vratu ter kapljico na srčno čakro. V bistvu sama uporabljam to čisto, 100% Palo Santo eterično olje namesto parfuma, ker zelo lepo diši in povrh vsega je še zdrav, za razliko od mnogih dragih parfumov, ki so rakotvorni.


V tem času je tako priporočljivo meditirati, se ukvarjati z jogo uma ali Maya Tzolkin starodavnim zemljevidom, pisati svoj kreativni dnevnik, iti v naravo, če pokliče, in biti odprt za sprejemanje blagoslovov na spiritualno energijskem nivoju.


V ta namen sem pripravila prav poseben paket za vse tiste, ki se želite podpreti pri svojem lastnem opolnomočenju, kot tudi se na višjih nivojih povezati z nami na daljavo ter se odpreti za sprejemanje blagoslovov, uvidov, spoznanj, energetsko-spritualne podpore, ter drugih metafizičnih stanj.Tulum, Yucatan, Mexico, 2013

PAKET PO POTEH STARODAVNIH MAJEV

Ceremonialni kakav 454g + Palo Santo eterično olje + Palo Santo sveti les 100g

Redna cena: 193 €

Ceremonialna cena samo 144 €

+ darilo v vrednosti 99 € (Maya Tzolkin koledar in planer 2019 v PDF obliki + amulet boginje Ix'chel, ročno narejen z ljubeznijo v Belizeju + eknjiga o Palo Santo + eknjiga o Ix'cacao)

V tem paketu ceremonialnega kakava boste prejeli mix. 4-ih vrst ceremonialnega kakava in sicer: Tantrična cvetoča vrtnica, Sijoča Guatemala, Medicinske Gobe in Uspešna Tanzanija)

Zaloga omejena!


Če pa že imate katerokoli od zgoraj omenjenih stvari, pa vam manjka samo ena ali dve, pa mi lahko pišete, kaj nimate iz tega paketa, oz. kaj bi imeli, da vam dam lahko tudi motivacijski popust na posamezen izdelek.


Včasih so bili mnogi starodavni templji posvečeni, kot templji Spanja in Sanj, kamor so posamezniki prišli, ko so rabili fizično, mentalno, emocionalno ali spiritualno zdravljenje. Vsak tempelj je bil tako posvečen za zdravljenje določenih izzivov, s katerimi so se srečevali posamezniki. Tako je bil na otoku Isla Mujeres tempelj, kamor so imele vstop samo ženske, večinoma tiste, ki so imele zdravstvene težave z rodili ali težave pri naravnem spočetju.


Otok Cozumel je imel tako tempelj za ženske in tempelj za moške, kamor so odšli pari, ki so se srečavali z izzivi v zvezi z naravno zanostivijo, in ponavadi ostali tam en lunin cikel, in potem uspešno naravno zanosili.


Na različnih svetih mestih bomo imeli različne ceremonije za različna področja našega življenja.


Že takoj 15.1. se bomo odpravili na Isla Mujeres ali Otok Žensk, in naslednji dan na otok Cozumel, ki sta dve sveti mesti, povezani z majevsko boginjo Ix'chel, ki je po majevski kozmoviziji dala rojstvo vsemu, in je tako Velika, Izvorna Mati, v modernem svetu poznana, kot majevska boginja plodnosti, poroda, lune, mavrice, vode, in je tako zaščitnica otrok in žensk ter zdravilnih rastlin in zdravilcev.


Mnogi danes še vedno v Centralni Ameriki verjamejo, da je boginja Ix'chel močno povezana s plodnostjo in zanositvijo, zato jo prikličejo na pomoč vsi tisti pari, ki si želijo naravno spočeti novo bitje. Velikokrat tako sliko boginje Ix'chel postavijo pod posteljo, in njen kipec na oltar ter molijo in prosijo za zdrave otroke ter naravno spočetje in naraven porod.


Tako bosta prvi dve ceremoniji na Isla Mujeres in Cozumel, 15. in 16.1., posvečeni vsem ženskam tega sveta, vsem bodočim generacijam, vsem, ki si želijo naravno spočeti svoje naslednike, vsem ženskam, ki si želijo naravno ozdraviti in vsem ženskam, ki se želijo opolnomočiti.


Vse oz. vsi, ki bi želeli biti del teh svetih krogov in svetih ceremonij, se lahko že zdaj "pofočkate" preko tega emaila oz. spletne strani, kot tudi vam toplo priporočam, da sledite moji facebook strani Maginje Blinkite, kjer boste za vsak dan posebej izvedeli, kdaj se bo ceremonija odvijala po vašem času, in če bodo kakšni posebni napotki za izbran dan in izbrano ceremonijo, kot tudi se boste v komentarju "pofočkali" za tisto ceremonijo, katere del boste želeli biti. Vsake toliko se bom javila tudi v živo preko fb live, kjer boste izvedeli več o našem trenutnem dogajanju ter o naslednjih svetih ceremonijah, ki jih bomo izvajali na našem več kot 3.000 km popotovanju čez Mehiko, Belize in Guatemalo.Še nekaj dni se nahajamo v Mističnem Stolpu, ki je med drugim odličen čas za Časovno Kapsulo ali Regresijo v pretekla življenja pod hipnozo. Zdaj že včeraj zjutraj, v soboto, na dan 13 Smrt / Starodavni, sem imela naročeno mavrično popotnico za regresijo v pretekla življenja. In pri tej terapiji mi je bilo žal, da nisem vse skupaj posnela na video, da bi si ga lahko mavrična popotnica pogledala na koncu, saj če človek ne doživi to, potem ne more verjeti, da je to res možno.


Ko sva tako potovali v eno izmed njenih preteklih življenj, se je njena celotna energija popolnoma spremenila, kot da bi pred mano, na terapevtski mizi ležala popolnoma druga oseba, ki je bila seveda zelo zabavna, in ravno to je spodbudilo misel o video posnetku.


Ko sem vključila v terapijo regresija v pretekla življenja pod hipnozo, še ceremonialni kakav, ki ga spijeva na začetku srečanja, je vse skupaj postalo bistveno enostavneje, saj se posameznik lahko hitreje sprosti, kot tudi aktivira svoje možgane in nevronske poti, da se odprejo do podzavesti poti, kjer so shranjeni vsi spomini na vsa pretekla življenja.


Regresija v pretekla življenja je namenjena vsem, ki iščemo odgovore na svoja vprašanja glede nas samih ali glede odnosov, ki jih imamo z drugimi. Ravno tako je to naravna učinkovita metoda, ki nam omogoča izkoreniniti določene vzorce, navade, prepričanja, fobije, in se osvoboditi moreče preteklosti. Skozi regresijo v pretekla življenja pod hipnozo lahko odkrijemo, prepoznamo in spoznamo določene dogovore, ki smo jih sklenili sami s seboj ali z drugimi skozi mnoge inkarnacije, in ki nam onemogočajo, da bi na polno doživeli in živeli najboljšo verzijo samih sebe.
Ravno tako lahko vplivamo na svojo preteklost na način, da se pomirimo z njo, da odpustimo sebi in drugim za vse, kar smo ali, kar nismo naredili, potegnemo svoje moči, darila, ki smo jih zgubili ali pozabili ali razdali v katerikoli inkarnaciji, nazaj ali naprej v ta čas in prostor v tukaj in zdaj.


Sam proces traja vse skupaj 72 ur, po tem, ko se zaključi "fizični", terapevtski del, ki ponavadi traja 2 do 3 ure, odvisno od posameznika. Ravno tako je odvisno od posameznika, kako globoko se je pripravljen spustiti v "zajčjo luknjo" in raziskati svojo globino na mnogoterih nivojih. Vedno se zgodi ravno toliko, kot je posameznik pripravljen, nič več, in nič manj. Takoj po terapiji, če je bila le ta intenzivna oz. se je odkrilo več kot eno preteklo življenje (včeraj sva jih z mavrično popotnico odkrili 5), se lahko počutimo sicer lažje in svobodnejše, a utrujeno, kar je čisto normalno, saj tako telo, kot tudi psiha po tovrstni terapiji potrebuje dovolj počitka in samorefleksije naslednjih 72 ur, ko lahko iz podzavesti v zavest prejmemo še mnoge druge pomembne informacije ali spomine, ki potrebujejo našo pozornost.


Ob koncu vsak posameznik prejme tako posnetek najine terapije, kot tudi cd s splošno regresijo v pretekla življenja, katero je potem priporočljivo poslušati, po koncu 72-urnega cikla, ko se počutimo, kot da bi lahk premikali gore, naslednjih 21 dni minimalno, da se lahko potem skozi spanje, določeni procesi zgodijo "sami od sebe". Priporočljivo je poslušati zvečer, pred spanjem, in pri tem ni nič narobe, če zaspimo, oziroma je to samo prednost, saj se na ta način naš zavestni um nič ne vpleta.Regresijo v pretekla življenja pod hipnozo je najbolj priporočljivo delati v času galaktičnih aktivacijskih portalov in mističnih stolpov, ali ko imamo svojo osebno Pot Pernate Kače, ki je naš osebni 29-dnevni cikel, ko se aktivira naša kundalini energija, in čas, ko se naša lastna božanskost spusti na zemljo, kot tudi se naša lastna individualna zavest razširi v univerzalno.


Tako so sedaj do 9.1. "ugodni vetrovi" za regresijo, saj ravno zaključujemo 20-dnevni mistični stolp na spiritualnem nivoju, potem pa bodo naslednji datumi, ko se vrnemo iz potovanja, ugodni za regresije v pretekla življenja: 14.02., 16.02., 21.02., 22.02., 25.02., 26.02., kar bodo najverjetneje še posebej obarvane, saj bom sama še pod močnimi vtisi našega 28-dnevnega potovanja, iz katerega se vrnemo 13.02. V bistvu bo celoten val časa, ki se začne 14.02. v energiji 1 Smrt in končna 26.02. v energiji 13 Kremen, še posebaj ugoden za regresije v pretekla življenja, saj je energija Smrt povezana s predniki in starodavnimi, kot tudi s preteklimi spomini, medtem, ko je 13 Kremen ali Ogledalo tu z namenom, da nam omogoča vpoglede v mnogotere resničnosti in iluzije, od nas pa je seveda odvisno, ali bomo prepoznali, kaj je res in kaj ne.


Vsi, ki bi želeli priti na terapijo Regresija v pretekla življenja pod hipnozo takoj, ko pridem-o nazaj s potovanja, si svoj termin lahko rezervirate že danes. In vsi, ki bi želeli priti še preden odpotujem, mi pišite ali pokličite čim prej, ker imam proste samo še štiri termine. Rezervacija prostega termina na gsm: 051320444 ali email: tojeto@akademija-zivljenja.si.
Naj bo Zdaj s čudeži in blagoslovi obdarovan <3


0 views

© 2018 by BlinkitArt, Blanka Thomas, Art of Healing Therapist