SREČNO IN AVTENTIČNO 2019!


Starodavni Orakelj - Azteški Sončev koledar

01.01. - 02.02.2019 / 9 Veter - 10 Zora / Mistični Stolp


In Lak'ech Mavrični,


težko pričakovano novo "gregorijansko" leto 2019 je tu! Juhu ;) Naj bo zdravo, srečno, zadovoljno, izpolnjeno, bogato, opolnomočeno, ljubeče, mirno in harmonično.


Podobno, kot kitajsko solarno leto, se tudi majevsko solarno leto ne zgodi 01.01., kot smo to navajeni pri gregorijanskem koledarju, temveč se letos začne 20.02. Trenutno smo še vedno pod vplivom letnega varuha 6 Jelen in z novim letom prihaja v ospredje nov letni varuh 7 Cesta, ki nas bo spodbudil-a, da stopimo oz. hodimo svojo Pot Srca, da povežemo svoj nižji, srednji in višji jaz v eno veličastno celoto, ter, kar je najpomembnejše, da se opolnomočimo.


Še vedno se nahajamo v Mističnem Stolpu, 20-dnevnem časovnem portalu ali valu časa, ki nas spodbuja, da smo polno prisotni, budni, čuječi, prizemljeni in avtentični v Zdaj.


Trenutno je ura 1.56h ponoči, ki je čas, ko sta dejavni dve energiji ali dva naguala, v tem primeru 9 Veter, ki je začel novo leto in ima tako vpliv na celo leto, kot tudi energija 10 Zora, ki prinaša novo svetlobo, novo zavest, novo upanje v ta čas in prostor, in ki je povezana s konci in začetki, saj je zora trenutek, ko se noč konča, in čas, ko se nov dan začne. V kombinaciji s številom 10, le ta nakazuje, da se v ta čas sidra nova svetloba kolektivne zavesti.

9 Veter in 10 Zora sta del vala časa 1 Jaguar, ki se je začel 24.12, in ki se zaključi 5.1. v energiji 13 Smrt ali Starodavni, in je tako cikel, ki je močno povezan z našo žensko stranjo, s samozdravljenjem, s srčno šamanko, z Mati Zemljo in Predniki ter Starodavnimi.09.01. se zaključi 20-dnevni cikel Mistični Stolp, ki je med drugim odličen čas za osebni reading Časovna Kapsula, kot tudi za Regresijo v pretekla življenja pod hipnozo, ter druge tehnike opolnomočenja, kot so Maya Abdominal masaža, Life Coaching, Napovedovanje s svetimi Tzite semeni, Akaša Zapisi, Zmenek z Dušo, Cacao Ceremonijo in podobno.


Zadnja dva dni čutim še posebno hvaležnost do nebes in še čez za svoje poslanstvo, ki ga opravljam z največjo ljubeznijo, in s tem posledično za mnogotera darila in blagoslove, ki sem jih v tem kratkem času prejela. Pa to ne mislim na fizična, materialna novoletna darila, saj smo v naši družini že zdavnaj opustili to potrošniško navado, temveč za bolj spiritualno -energijska darila, za nov kvantni preskok v zavesti ter višjo raven bivanja skozi lastno opolnomočenje na različnih področjih. To je zagotovo vredno veliko več, kot katerokoli materialno darilo, pa četudi je to čisto nov avto ali stanovanje ;) Ko se vse preprosto skoncentrira v Zdaj, in ko se vse z nadsvetlobno hitrostjo zgodi ;)


31.12. sva imeli z mavrično popotnico 3 Sonce osebni reading Časovna Kapsula, in ki je bila pred, med in po Časovni Kapsuli čisto navdušena in verjetno še nekaj časa bo <3. In potem včeraj, 01.01., pa sva se z drugo mavrično popotnico, ki je bila pred enim tednom na Časovni Kapsuli, odpravili še na eno časovno potovanje ali v regresijo preteklih življenj pod hipnozo. In danes popoldan pride nova mavrična popotnica na osebni reading Časovna Kapsula, ki tudi že komaj čaka, da izve več o sebi, pa o svojem novem partnerju, in seveda tudi o najstniškem sinu. ;) Seveda, tudi jaz že komaj čakam, da se skupaj podava na to časovno popotovanje in odkrijeva s pomočjo Tzolkina, povezave, ki bi drugače ostale neopažene, in ki prinašajo globje razumevanje, zakaj smo se z nekom srečali, in kakšno energijo ustvarjamo, na kateri stopnji zavesti delujemo, ali smo komplementarni ali harmonični partnerji, morda nasprotni,...Tako pa sem nekaj ur nazaj zapisala po regresiji v pretekla življenja na fb:

V tem trenutku se pocutim prav posebaj blagoslovljena, da lahko opravljam svoje siroko poslanstvo, ki ga, v tukaj in zdaj ♡♡♡

Sem ravno dobro po terapiji regresija v prejsnja zivljenja pod hipnozo, ki je bilo tudi tokrat unikatno in edinstveno popotovanje z mavricno popotnico, ki je prisla z namero, da najde odgovore na svoja vprasanja in povezave med inkarnacijami ♡♡♡ tokrat je bil to kar 3urni tretma in lahko bi se nadaljevali, ker je bila mavricna popotnica super "priklopljena" na svojo podzavest, kar je zagotovo tudi posledica skodelice ceremonialnega kakava, ki sva ga spili pred samim popotovanjem, in ki super vpliva na nase mozgane, kot tudi najina povezanost, da so lahko spomini prihajali na povrsje z namenom njenega lastnega opolnomocenja ♡


Regresije, ki jih izvajam sama, niso namenjene tistim, ki jih samo firbc matra, temvec vsem tistim, ki zelijo v svojem trenutnem zivljenju priti do globjih spoznanj glede svojih odnosov, vzorcev, fobij in podobnega ... in se dvigniti na visji nivo bivanja ♡ super starodavna tehnika opolnomocenja, ki so jo uporabljali ze v anticnih casih ...


Regresije v pretekla zivljenja bom tako izvajala vse do 09.01., ko se konca misticni stolp, ki je na siroko odprt 20-dnevni portal, ki nam omogoca videnje v preteklost in prihodnost ♡ Potem pa bo mozno zopet priti na tretma po 13.2., ko se vrnemo iz popotovanja po poteh starodavnih Majev po Centralni Ameriki ♡


Hvalezna, do nebes in se cez za danasnjo regresijo, sploh, ce pomislim, da se po prvem dnevu novega leta, celo leto pozna. Podpisem takoj za taksne mavricne popotnike, popotovanja, izkusnje, izmenjave, podelitve, modrosti,... ce bo celo leto taksno, je poskrbljeno ta vse ♡♡♡

Se preden pa sva sploh zaceli, je rekla, ko sem omenila Belize, da ko potujem-o naslednjic, da gre ona obvezno z nami ;) juhu ;) kar nekaj vas je v zadnjem casu omenilo to ;) in se ze zdaj veselim nasega skupnega popotovanja po poteh starodavnih Majev ♡♡♡ mi tokrat odpotujemo cez 13 dni ... in priznam ze komaj cakam-ooooo ... tako, da gremo, kot tudi da se vrnemo nazaj, da z vami podelimo vse na novo odkrite starodavne modrosti ... pred dnevi je bilo nase potovanje se posebaj blagoslovljeno, saj se bomo srecali tudi z dr. Rosito Arvigo, "mamo" Maya abdominal masaze in tisto, ki je poskrbela, da se starodavna tradicionalna majevska medicina ni izgubila, in da je vez ostala nepretrgana vse do danasnjih dni, in od katere sem se imela moznost tudi sama direktno uciti, kot prva Slovenka, ki se je odpravila v Belize na solanje Maya Abdominal masaze leta 2009. S to izkusnjo se pocutim se posebej blagoslovljena, saj sem tako tudi sama postala del te nepretegane linije zdravilcev Centralne Amerike, in posledicno tudi vi vsi, ki ste prisli k meni na tretma starodavne majevske masaze in se naucili/spomnili izvajati to starodavno masazno tehniko na sebi ♡♡♡ zdaj pa hitro na sprehod v gozd in na energijsko polnjenje ob soncnem zahodu ♡♡♡

Naj bo Zdaj se naprej s cudezi in blagoslovi obdarovan ♡♡♡


Vsi, ki bi želeli še v tem mističnem stolpu priti na osebni reading Časovna Kapsula ali Regresija v pretekla življenja, si čimprej rezervirajte termin, saj je samo še nekaj prostih mest!


Osebni reading Časovna Kapsula

čas trajanja: 3 ure

darilo: print predloge "Kdo sem?", "Kozmično Drevo Življenja", "Pot Pernate Kače" + Tzolkin Matrika, Tzolkin legenda + skodelica ceremonialnega kakava + CD s posnetim osebnim readingom

Redna cena: 222 €

Novoletna cena samo 150 €


Osebni Partnerski Reading Časovna Kapsula

čas trajanja: 5 ur

darilo: 2x print predlog "Kdo sem?", "Kozmično Drevo Življenja", "Pot Pernate Kače" + Tzolkin Matrika, Tzolkin legenda +skodelica ceremonialnega kakava + CD s posnetim osebnim readingom

redna cena: 444 €

Novoletna cena: 290 €


Regresija v pretekla življenja pod hipnozo - personalizirano besedilo (pripravljeno za vsakega posebaj in ne samo "splošno" za vse enako)

čas trajanja: 2 uri

darilo: skodelica ceremonialnega kakava + CD s posneto regresijo

Redna cena: 150 €

Novoletna cena: 130 €


MAGINJA BLINKITA - ENA IN EDINA v Sloveniji


Tata Pedro Cruz, avtentični Maya šaman in Maginja Blinkita, Guatemala, 2011

Kot prva Slovenka in takrat edina na svetu, sem se leta 2011 odpravila v Guatemalo na 20-dnevno popotovanje po Guatemali s Tata Pedrom Cruzom, avtentičnim, še živečim Maya šamanom in zdravilcem, ki me je posvetil v Saq I'x ali Belo Jaguarko ter mi predal sveta Tzite semena za napovedovanje aka "šloganje". Tako sem zaenkrat edina v Sloveniji, ki delam s svetimi tzite semeni, ki je mimogrede prvi in hkrati najstarejši način za napovedovanje, poznan človeku.


Čeravno vozim 14 let star avto in živim v najemu v starejši hiši, ter delam za minimalno mesečno plačo, ne hodim vsako leto na poletni in zimski dopust, delam povprečno 14 - 16 ur na dan, in si na fizičnem nivoju nisem nakopičila materialnega bogastva, saj tudi rada delim z drugimi na takšen in drugačen način, dajem super popuste, pa se kljub temu počutim neizmerno bogato, saj v sebi nosim neprecenljivo bogastvo, ki ga je nemogoče ovrednotiti, saj njegova vrednost presega tuzemsko dojemanje, kaj bogastvo resnično je. Lahko mi vse poberejo ali lahko vse izgubim v zunanjem svetu, vendar pa me nikoli ne more nihče zares oropati mojega notranjega bogastva in prehojene Poti, ki ga/jo skozi svoje posvečeno delo v zadnjih 15-tih letih samo še plemenitim in množim.


Že leta 1999 sem dobila jasno sporočilo, da je najboljša investicija, investicija vase. In tako sem začela, namesto investirati v prijatelje, kar sem počela prvih dobrih 20 let življenja, investirati vase, odkrivati in razvijati svoje potenciale ter se mojstriti na različnih področjih, z jasno vizijo, podpreti tudi druge na njihovi poti opolnomočenja.


Bistvo, osnova, pa je najprej seveda poznavanje sebe. Kako dobro se zares poznamo? In ali zares živimo sebe, ali živimo to, kar drugi pričakujejo od nas? Ko sem tako skozi starodavni, več kot 5000 let star zemljevid in kompas, začela odkrivati svojo lastno veličino in hkrati se zavedati svoje majhnosti in minljivosti, sem začela najprej ugajati sama sebi oz. sem postavila sebe na prvo mesto, kar sem imela mnoga leta velik izziv, saj sem bila, tako kot večina izmed nas, tako naučena.


In, ko si resnično dovolimo biti to, kar resnično smo, potem počnemo stvari, ki jih resnično ljubimo. In ko počnemo stvari, ki jih resnično ljubimo, takrat smo osvobojeni iluzorne pasti te zlagane, egoistične resničnosti, in takrat imamo z manj več, in z več manj. Takrat najdemo svoje mesto pod soncem.


Če ne poznamo sebe, če ne vemo, kdo smo in od kod prihajamo, potem smo izgubljeni v etru kozmosa, in potem počnemo stvari, ki jih večinoma ne ljubimo, temveč jih počnemo zato, ker jih moramo. In kar kmalu postane nič drugega kot ena velika mora. A ko poznamo sebe, razumemo svet okoli sebe.


Veliko navdušenih povratnih informacij sem dobila v zadnjih dneh od mavričnih popotnic, ki so si naročile Maya Tzolkin planer 2019, nad katerim sem tudi sama čisto navdušena, in priznam, sem že komaj čakala, da bo 01.01., da bom lahko začela pisati tudi v planer, saj je bil namizni koledar v uporabi že od 24.12., ko se je začel val časa 1 Jaguar, ki traja do 5.1.


Ko katerikoli navidezni kaos nekaj časa samo opazujemo, lahko kmalu spoznamo, da je v bistvu tudi v navideznem kaosu popoln red. In tako je tudi s Tzolkinom. Verjamem, da večini posameznikom, ki delujejo z levo možgansko hemisfero, priklopljenih na zahodno moderno mentaliteto, Tzolkin na začetku deluje popolnoma kaotično, dokler kmalu ne spoznajo, da je Tzolkin sam popoln v svoji popolnosti. ;)


In Tzolkin sam je joga uma, in je starodavni jezik časa. Ko razmigamo svoje možgančke, takrat tudi lažje razumemo jezik časa. Ko razumemo jezik časa, lahko navigiramo v času v soglasju s kozmičnim planom evolucije zavesti. Lahko pa smo seveda še naprej nemočne žrtve nepredvidljivih okoliščin. Vse je odvisno od posameznikove oz. naše percepcije. Ali želimo živeti še naprej v ignoranci in nevednosti, prepuščeni na milost in nemilost sistema, ali pa vzamemo odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se opolnomočimo z namenom živeti najboljšo verzijo samega sebe.


ODLOČITEV JE TVOJA!


In Lak'ech

0 views

© 2018 by BlinkitArt, Blanka Thomas, Art of Healing Therapist